Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kylan Taverna
Osoite: Yli-Anttilantie 8, 05830 Hyvinkää
Puhelin: 050 413 1611
Sähköposti: info@kylantaverna.fi

2. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme henkilötietoja ensisijaisesti asiakassuhteen ylläpitämiseen, tilausten käsittelyyn ja asiakaspalveluun liittyen. Lisäksi voimme käyttää tietoja markkinointitarkoituksiin, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi.

4. Kerättävät henkilötiedot

Keräämme ja käsittelemme asiakkaiden perustietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi voimme tallentaa tietoja tilatuista tuotteista ja palveluista sekä niiden toimitustiedoista.

5. Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista yllä mainittujen tarkoitusten kannalta. Poistamme tiedot asiakkaan pyynnöstä tai kun ne eivät enää ole tarpeellisia.

6. Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta, ellei se ole lakisääteisesti tai viranomaisten vaatimusten perusteella tarpeellista.

7. Tietoturva

Henkilötietojesi turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme tietojen turvallisuuden.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot, pyytää virheellisten tietojen korjaamista, rajoittaa tietojen käsittelyä sekä pyytää tietojensa poistamista. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä markkinointitarkoituksiin.

9. Yhteydenotot

Kaikki tietosuojaan liittyvät kysymykset ja pyynnöt tulee osoittaa kirjallisesti ja lähettää osoitteeseen:

Kylan Taverna
Yli-Anttilantie 8, 05830 Hyvinkää
Sähköposti: info@kylantaverna.fi