Meistä

Tervetuloa Kylän Tavernalle!

Yli 30 vuoden ravintola-alan kokemuksella
Kylän Taverna on paikka, jossa herkuttelu saa aivan uuden merkityksen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman herkkuja, ja erityisen ylpeitä olemme pizzoistamme. Ne valmistetaan intohimoisesti napolilaisesta pizzapohjasta, ja käytämme ainoastaan tuoreimpia raaka-aineita. Jokainen pizzamme saa oman ainutlaatuisen makunsa, kiitos talon omalle pizzakastikkeellemme, joka on salaisuutemme herkullisiin makuihin.

Tarjoamme myös mausteisia kebabeja, herkullisia kanaruokia, meheviä burgereita, raikkaita salaatit ja virkistävät juomat. Jokainen annoksemme on valmistettu huolella ja rakkaudella, varmistaen, että jokainen suupala on täydellinen. Käytämme ylpeinä kotimaista lihaa, ja kaikki tuotteemme ovat peräisin Suomesta.

Lounas tarjolla arkisin klo 10.00 - 15.00. Lounasannoksiin sisältyy 0,33 litran virvoitusjuoma. Kaikki tämä vain 12,50€. Voit nauttia lounaasi paikan päällä tai noutaa sen mukaasi.

Haluamme tehdä tilauksesta mahdollisimman vaivatonta sinulle. Siksi tarjoamme helpon tilauskanavan, jossa voit valita suosikkisi ja tilata ne kätevästi verkosta. Ei jonotusta, ei odottelua - vain herkutteluhetkiä ilman stressiä.

Tervetuloa Kylän Tavernalle, missä makunautinnot odottavat sinua!